Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Ο.Κ - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ & Τ.Ε. ΠΑΙΔΩΝ- ΜΟΛΑΟΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ – 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Ο.Κ  - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ & Τ.Ε. ΠΑΙΔΩΝ-  ΜΟΛΑΟΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ – 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019
09 Ιουλ
2019

 

     Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 30 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2019 στους Μολάους Λακωνίας, η τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών Ε.Ο.Κ., που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Μονεμβασιάς και την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

     Αγωνιστική επιτυχία, διότι οι παίκτες από όλο το μήκος και πλάτος της Ελλάδας ξεδίπλωσαν τις πέντε ημέρες το ταλέντο τους στο κλειστό γυμναστήριο των Μολάων αποδεικνύοντας πώς το Ελληνικό μπάσκετ είχε παρελθόν, έχει παρόν και σίγουρα θα έχει μέλλον.

     Οι γεννημένοι τα έτη 2005, 2006 έδειξαν πώς τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσουν σοβαρά με το ταλέντο και την αγωνιστική τους αξία, φτάνει να συνεχίσουν να δουλεύουν σοβαρά πάνω στο αγαπημένο τους άθλημα.

      Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

17.00 - 19.00 ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ     ΚΔΓ ΜΟΛΑΩΝ      (70-68)

19.00 - 21.00 ΑΓΗΣ - ΜΕΝΕΛΑΟΣ                    -//-         (66-72)

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

17.00 - 19.00 ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ - ΑΓΗΣ            ΚΔΓ ΜΟΛΑΩΝ     (85-52)

19.00 - 21.00 ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΜΕΝΕΛΑΟΣ           -//-           (72-52)

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

17.00 - 19.00 ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΑΓΗΣ             ΚΔΓ ΜΟΛΑΩΝ    (43-72)

19.00 - 21.00 ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ - ΜΕΝΕΛΑΟΣ         -//-            (98-92)

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

17.00 - 19.00 ALL STAR 2 – ALL STAR 3      ΚΔΓΜΟΛΑΩΝ     (65-77)

19.00 - 21.00 ALL STAR 1 – Α.Π.Ο.Ε.Λ.         -//-            (84-67)

 

    Οργανωτική επιτυχία, διότι οι διοργανωτές για τρίτο στην σειρά χρόνο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να μην λείψει απολύτως τίποτα στους προπονητές και τους παίκτες,

    Την Πέμπτη 4 Ιουλίου έπεσε η αυλαία των Πανελλήνιων αγώνων Παίδων Ενώσεων & Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Χαιρετισμούς απηύθυναν οι κ.κ. Γιάννης Κουτραφούρης (Μέλος του Δ.Σ. & Επιτροπής Εθνικών ομάδων & Αναπτυξιακού Ε.Ο.Κ.), Μιχάλης Βακαλόπουλος (Αντιπρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), εκ μέρους του Δήμου Μονεμβασιάς ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Τριχείλης και ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Ιωάννης Κολλιάκος, εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. ο Πρόεδρος κ. Σταύρος Κουκάκης, ενώ την τελετή έκλεισε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χρίστος Σγουρίτσας.

 

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΜΕΝΕΛΑΟΣ), ενώ την καλύτερη πεντάδα πλαισίωσαν οι :

ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΑΓΗΣ)

ΣΑΜΑΝΤΟΥΡΩΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΜΕΝΕΛΑΟΣ)

ΣΠΡΙΝΤΖΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ)

ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ)

ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ)

     Επίσης απονεμήθηκαν εκ μέρους της Ε.Ο.Κ., τιμητικές διακρίσεις για την προσφορά τους στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση, στους κ.κ. Ηρακλή Τριχείλη και Ιωάννη Κολλιάκο.

Τέλος έγιναν οι απονομές διπλωμάτων στους αθλητές των ομάδων που συμμετείχαν  στους αγώνες.       

      Η τελετή ολοκληρώθηκε με τις ομάδες να βγάζουν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

Είναι χαρά, αλλά και υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Μονεμβασιάς και προσωπικά το Δήμαρχο κ. Ηρακλή Τριχείλη και τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο για την άψογη φιλοξενία των αγώνων.

     Να τονίσουμε ότι, το Ελληνικό Μπάσκετ συνεχίζει να χτίζει το μέλλον του, στην Ελληνική Περιφέρεια και ιδιαίτερα σε πόλεις όπως οι Μολάοι, που στηρίζουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, την Ανάπτυξη και Προβολή της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης.