Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. : ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΕΝΤΑΣ (28-07-2021)

Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. : ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΕΝΤΑΣ (28-07-2021)
28 Ιουλ
2021

 

       Από τις δηλώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας, κ. Θανάση Βασιλόπουλου, πληροφορηθήκαμε ότι οι «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» θα προχωρήσουν σε διαγωνισμό το έργο «Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστήματος Κεντρικού Κλιματισμού-Αερισμού στο Κέντρο Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων ΄΄Τέντα΄΄ του Δήμου Καλαμάτας» προϋπολογισμού 341.000,00 ευρώ.

       Αυτή η εξέλιξη, αν μη τι άλλο, χαροποιεί όλους τους φίλους του αθλητισμού και περισσότερο τους ανθρώπους της Καλαθοσφαίρισης, καθώς η Τέντα είναι το μεγαλύτερο γήπεδο στην περιοχή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., με πολλούς αγώνες μπάσκετ να διεξάγονται κάθε χρονιά.

       Η ενεργειακή αναβάθμιση της Τέντας έρχεται να επιλύσει ένα πρόβλημα ετών και ταυτόχρονα να δώσει την λύση εκείνη, που χρειαζόταν, προκειμένου να γίνει ένα μοντέρνο γήπεδο, που θα μπορεί να φιλοξενεί αγώνες μεγαλύτερων κατηγοριών και να διεκδικήσει με αξιώσεις μεγαλύτερες διοργανώσεις.

       Όλα αυτά τα χρόνια, η διοίκηση της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. επιζητεί τη συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο για να φιλοξενηθούν διοργανώσεις που θα βοηθήσουν στην προβολή και την ανάπτυξη του μπάσκετ, όσο και για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων που διεξάγονται αγώνες μπάσκετ.

       Παρακολουθώντας λοιπόν, όλο αυτό το διάστημα, από κοντά τις εξελίξεις του έργου και τις επίσημες ανακοινώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλου πριν λίγες ημέρες, θα πρέπει από την πλευρά μας, σαν Ένωση του Μπάσκετ να τον συγχαρούμε για τις πρωτοβουλίες που πήρε και το ενδιαφέρον που επέδειξε για να δώσει λύση σ΄ ένα χρόνιο πρόβλημα της Τέντας.

       Παράλληλα, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, που για μία ακόμα φορά έδειξε το ενδιαφέρον και την αγάπη του για τον αθλητισμό και τις κτηριακές υποδομές της περιοχής μας γενικότερα και έκανε τις ενέργειες εκείνες για να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς το συγκεκριμένο έργο.

       Μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη, με το σημαντικό αυτό έργο στη Τέντα, προσδοκούμε να παραδειγματιστούν και άλλες Τοπικές Αυτοδιοικήσεις, να προχωρήσουν σε γρήγορες και μεθοδικές κινήσεις, έτσι ώστε να γίνουν και άλλα έργα πάνω σε αθλητικές εγκαταστάσεις και η αθλούμενη νεολαία μας να παίζει το αγαπημένο της άθλημα σε σύγχρονα γήπεδα.

       Εμείς ως Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα είμαστε δίπλα σε κάθε Δημοτική Αρχή, που θέλει να βελτιώσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του μπάσκετ και δε θα σταματήσουμε στις συναντήσεις με τους Δημάρχους, να ερχόμαστε ως συνεργάτες και να δίνουμε σε αυτούς προτάσεις και λύσεις για «ένα καλύτερο αύριο»