Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Ευαγ. Λιόλιο, τον Πρόεδρο Σ.Ε.Π.Κ. κ. Παν. Γιαννάκη και τον Πρόεδρο του Π.Σ.Α.Τ. κ. Ι. Θεοδωρακόπουλο, η παρουσίαση του βιβλίου «Το ταξίδι των αναμνήσεων»

Με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Ευαγ. Λιόλιο,  τον Πρόεδρο Σ.Ε.Π.Κ. κ. Παν. Γιαννάκη και  τον Πρόεδρο του Π.Σ.Α.Τ. κ. Ι. Θεοδωρακόπουλο, η παρουσίαση του βιβλίου «Το ταξίδι των αναμνήσεων»
28 Δεκ
2021

 

    Με την τιμητική παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) κ. Ευάγγελου Λιόλιου, του Hall of Famer και Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.) κ. Παναγιώτη Γιαννάκη και του Προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Κουκάκη

      «Το ταξίδι των αναμνήσεων», στο συνεδριακό χώρο του BlueCenter του ξενοδοχείου ΄΄Elite΄΄ στη Καλαμάτα, τη Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 (ώρα 19.30).

     «Το Ταξίδι των Αναμνήσεων» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 20 Σεπτεμβρίου 2021, στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, ακολούθησε η παρουσίαση στις εγκαταστάσεις της Αρχαίας Ολυμπίας, κατά την διάρκεια του 8ου Διεθνούς Αθλητικού Σχολείου, όπου απέσπασε τα θετικά σχόλια όλων των παρευρισκομένων, ενώ στον συγγραφέα απονεμήθησαν δύο βραβεία από τον ΠΣΑΤ, στη θεσμοθετημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Το βιβλίο θα προλογίσουν:

-         Ο διεθνής άσσος κ. Νίκος Χατζής

-         Ο προπονητής μπάσκετ κ. Ντίνος Κουμανάκος

-         Οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι κ. Βαγγέλης Ιωάννου

και κ. Κατερίνα Αναστασοπούλου.

    «Το ταξίδι των αναμνήσεων» περιγράφει την ιστορία του μπάσκετ στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, τα τελευταία πενήντα χρόνια, καταγράφοντας - στο πέρασμα των ετών αυτών- τη πορεία των ομάδων της Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Λακωνίας, στις εθνικές κατηγορίες και την παρουσία των κορυφαίων προσωπικοτήτων του αθλήματος.

    Αυτό είναι το τρίτο βιβλίο μπάσκετ του Σταύρου Κουκάκη, μετά των δύο που προηγήθηκαν «Δέκα και Ένα Χρόνια Μπάσκετ» και «Η Ιστορία Ενός Σαραντάρη», τα οποία επίσης βραβεύθηκαν από τον ΠΣΑΤ (2002, 2016) και έχουν τιμητική θέση στο Μουσείο του Μπάσκετ στην Θεσσαλονίκη.

 

- Θα τηρηθούν αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα ασφαλούς προσέλευσης και παραμονής στον χώρο. Για την είσοδο στο χώρο απαιτείται υποχρεωτική επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης.