Συγχαρητήρια στον Θόδωρο Γιαννακόπουλο

16 Μαϊ
2023

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., θέλουν να συγχαρούν δημόσια «έναν δικό μας άνθρωπο», τον Θόδωρο Γιαννακόπουλο, που ως μέλος του προπονητικού επιτελείου της Χάποελ Ιερουσαλήμ και άμεσος συνεργάτης του Αλεξάντερ Ντζίκιτς, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισραήλ, συμμετείχε στον τελικό του Basketball Champions League.

Η Ισραηλινή ομάδα κέρδισε 69-68 την Τενερίφη και έχασε στον τελικό από την Γερμανική Βόννη 77-70.

Όπως και να έχει, η διαδρομή είναι μεγάλη και «το ταξίδι» που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο Θόδωρος στο αγαπημένο του μπάσκετ είναι ήδη μεγάλο και σημαντικό.

Εκτός των συγχαρητηρίων μας, νομίζουμε πώς πρέπει να του πούμε και ένα μεγάλο «ευχαριστώ», γιατί μέσα από τις δικές του επιτυχίες, νιώθουμε περήφανοι για ένα «δικό μας παιδί» που αποδεικνύει το μπάσκετ στην Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο έχει παρελθόν, έχει παρόν και σίγουρα θα έχει και μέλλον.

Θόδωρε, να είσαι πάντα καλά και σου ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.