Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΦΟΥΡΗΣ : ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΕΝΤΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΦΟΥΡΗΣ : ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΕΝΤΑΣ
27 Ιουλ
2021

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΦΟΥΡΗΣ

ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Ε.Ο.Κ.

                                                     

   Οι ανακοινώσεις του Δημάρχου Καλαμάτας, κ. Θανάση Βασιλόπουλου, με την ένταξη του έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση της Τέντας, σίγουρα ικανοποίησε όλους τους φίλους του αθλητισμού και μας αναγκάζει να δώσουμε τα συγχαρητήρια, τόσο στον ίδιο, όσο και σε όλους όσους συνέβαλλαν να προχωρήσει το έργο.

 Παράλληλα, με αναγκάζει ως άνθρωπος του μπάσκετ, αλλά και ως Μεσσήνιος, να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρώην Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Αντώνη Σαμαρά, που απέδειξε για μία ακόμα φορά, πώς είναι ο μόνος πολιτικός που ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό.

     Με έργα και όχι με λόγια και υποσχέσεις, δείχνοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη του, για τις αθλητικές κτηριακές υποδομές της περιοχής μας, έκανε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, για να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς, ένα σημαντικό έργο, που το είχε ανάγκη εδώ και πολλά χρόνια, η πόλη της Καλαμάτας.

    Επίσης θα πρέπει να ζητήσουμε από τον κορυφαίο Έλληνα πολιτικό, τη συνέχεια των ενεργειών του, ώστε να υλοποιηθεί το όραμα των 40 τελευταίων ετών, που δεν είναι άλλο από την πραγματοποίηση – κατασκευή ενός μικρού ΠΑΛΑΙ-ΝΤΕ ΣΠΟΡ, που τόσο έχει ανάγκη ο Αθλητισμός της Μεσσηνίας και φυσικά της Καλαμάτας.

     Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν, στον κ. Αντώνη Σαμαρά, για ότι έκανε και ότι θα κάνει μελλοντικά, για τον Αθλητισμό της πόλης και του Νομού μας.

    Θα ήθελα να κλείσω με μία ακόμη υπενθύμιση και το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς αύριο ξεκινάει στο ανακαινισμένο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Μεσσήνης, το Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων, με τις Εθνικές Ομάδες Ελλάδας, Κροατίας, Πολωνίας και Βόρειας Μακεδονίας.

   Ένα κλειστό γυμναστήριο, που είναι μεν στην ίδια διεύθυνση, αλλά πραγματικά είναι «ένα νέο κλειστό γυμναστήριο», που κοσμεί τη πόλη της Μεσσήνης.