Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Εκπαιδευτική ημερίδα «Το μπάσκετ γυναικών και η ανάπτυξή του» στη Σπάρτη

Εκπαιδευτική ημερίδα «Το μπάσκετ γυναικών και η ανάπτυξή του» στη Σπάρτη
07 Μαρ
2024

 

Το μπάσκετ γυναικών βρέθηκε στο επίκεντρο στη Σπάρτη, η οποία στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης φιλοξένησε ημερίδα με θέμα «Το μπάσκετ γυναικών και η ανάπτυξή του».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου και κεντρικοί ομιλητές ήταν ο επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, Κώστας Μίσσας, η υπεύθυνη αναπτυξιακού προγράμματος, Δήμητρα Καλέντζου και η υπεύθυνη προώθησης του μπάσκετ γυναικών, Εβίνα Μάλτση.

Δόθηκαν παραδείγματα προπονήσεων ρουτίνας από τον Μίσσα, ενώ η Μάλτση μίλησε για τη διαχείριση του άγχους, την συγκέντρωση και την θέσπιση στόχων.

Η Ημερίδα απευθύνθηκε τόσο στις αθλήτριες, τους προπονητές και τους παράγοντες, όσο και τους γονείς των παιδιών που θέλουν να ασχοληθούν ή ασχολούνται με το μπάσκετ και υλοποιήθηκε από την ΕΟΚ σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και τον Δήμο Σπάρτης, με τη συμμετοχή 60 κοριτσιών.

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, κ. Σταύρος Κουκάκης και ο ειδικός γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, κ.Ηλίας Πανάγος.