Επικοινωνήστε μαζί μας
Social Media

Πάνω από 100 αθλητές στο FunBasket Festival στην Καλαμάτα (pics)

Πάνω από 100 αθλητές στο FunBasket Festival στην Καλαμάτα (pics)
15 Μαρ
2024

 

 

Τo FunBasket Festival πήγε στην Καλαμάτα με 112 αθλητές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στις 9 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα».

Στη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά που έλαβαν μέρος (ηλικίας 4-9 ετών) χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και ακολούθησαν ειδικές ασκήσεις παίζοντας παράλληλα παιχνίδια, έχοντας τη σημαντική βοήθεια των προπονητών των οκτώ σωματείων, Άρις Καλαμάτας, Καλαμάτα 1980, Απόλλων Καλαμάτας, Α.Ο. Μεσσήνης 2017, Σ.Κ. Καλαμάτας, Α.Ε.Κ. Καλαμάτας, Α.Π.Ο.Μ. Ο Πήγασος και ΓΣ Μεσσήνης, τα οποία συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Εκτός από τα σωματεία, στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος και δυο Νηπιαγωγεία Καλαμάτας (5ο, 14ο), με τους μικρούς φίλους του αθλήματος αλλά και τους γονείς που παρακολουθούσαν από τις εξέδρες να περνούν ένα απολαυστικό μπασκετικό τρίωρο.

Το FunBasket Festival παρακολούθησαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Σπύρος Ηλιόπουλος και Νικόλαος Κυριακουλάκος, ενώ εκτενής αναφορά στην εκδήλωση έκανε το τηλεοπτικό κανάλι της Καλαμάτας, Best TV.